PSV-fans verdeeld over klap Michael V.

SunChaser

PSV-supporters zijn verdeeld over de man die zondag de cameraman van FOK!tv sloeg. Op diverse fansites wordt de supporter, die is herkend als Michael V. besproken. Sommige fans distantiëren zich van de actie en geven aan dat een echte supporter iets dergelijks niet hoort te doen. Sommigen halen meteen Ajax erbij waar het volgens hen véél erger is allemaal. Het incident vond zondag plaats in de Lichtstad. Meteen na het fluitsignaal tegen FC Twente bleek PSV nog geen kampioen te zijn en kwam V. uit het publiek rechtstreeks op onze ploeg aflopen om vervolgens een hengst te geven.

MischaVD meent: "Triest, heel erg triest. Dat zijn dan mensen zijn die voor PSV staan. Die horen meer in 020" Ook Itzme vindt het niet kunnen: "De cameraman kan net zo goed achterover op z'n hoofd vallen of whatever. Hij doet gewoon z'n werk dus slaat natuurlijk nergens op." En PSVictorie op  het officiële PSV-forum: "Dit soort lui geven onze club nu juist een slechte naam en dat zou je moeten veroordelen als ECHTE fan zijnde. Des te triester is het dat als je niet eens verliest je het nodig vind om je frustraties te botvieren op een camera ploeg die gekomen is om een prachtig feestend Eindhoven te filmen."  Anderen denken echter dat FOK! de supporters heeft geprovoceerd. PSVEindhoven92 denkt: "Die cameraman zal wel gejuicht hebben ofzo toen het afgelopen was, want dat zie je aan de reacties. Dat iemand dan boos is als je (waarschijnlijk) uitgedaagd wordt kan ik nog begrijpen."

Van uitdagen en provoceren was overigens geen sprake. FOK! stond naast Omroep Brabant en de camerakraan om een sfeerverslag te maken. De ruwe beelden van het incident zijn hier te bekijken. Overigens blijkt Michael V. een echte PSV Hooligan te zijn die naar verluidt al een stadionverbod heeft en vaker geweld heeft gebruikt.Natuurlijk kun je 'm ook als wmv downloaden (21Mb)