Lijk van verdachte Roosendaaler in auto gevonden

Frutsel

Afgelopen woensdag werd bekend dat er in Zeeland, bij Westdorpe, een auto in het kanaal lag. De geruchten gingen dat het hier om de auto zou gaan van de, door de politie gezochte, Aarnout Zeegers. De 41-jarige Zeegers was al ruim drie weken onvindbaar en is de hoofdverdachte in het familiedrama in Roosendaal. De moord op zijn kinderen houdt Roosendaal al wekenlang bezig.

Op een persconferentie van vanavond maakte de politie bekend dat de auto in het kanaal geborgen is en voor honderd procent zeker van Zeegers is. Ook bevestigde men dat er een lijk gevonden is in de auto. Men gaat er vanuit dat het hier om de verdachte Zeegers zelf gaat. Sectie zal dit morgen moeten bevestigen.

Afgelopen woensdagochtend werd de auto in het kanaal Gent-Terneuzen gevonden. De bergingswerkzaamheden gingen echter uiterst moeizaam. Een duiker van de vrijwillige brandweer kwam er zelfs bij om het leven. Na twee dagen is dan eindelijk de auto geborgen. Getuigen hebben verklaard dat Zeegers bekend is in de buurt waar de auto woensdag gevonden werd. Volgens Omroep Brabant zou de vader van Zeegers enkele tientallen jaren geleden zelfmoord hebben gepleegd op dezelfde plek waar nu de auto zou liggen. Hier wil de politie vooralsnog niets over zeggen.



Met dank aan alle submitters voor deze submit