Kwart FOK!kers doet geen belastingaangifte

SunChaser
Icoon Enqu괥Een kwart van de FOK!kers doet geen belastingaangifte. Dat blijkt uit de speciale belastingpoll op de FrontPage. Dit naar aanleiding van de blunder die de dienst afgelopen week maakte.

Ook een kwart van de FOK!kers geeft aan dat ze nog geen aangifte hadden gedaan maar dat nog wel gaan doen. Een kleine 19 procent eist korting omdat ze het al hadden gedaan en nu nog een keer hun aangifte moeten opsturen. 5,5 procent van de FOK!kers zegt het niet nog een keer te gaan doen.

Yi-long is er wel klaar mee: "Hoeveelste jaar achter elkaar is dit nu al dat er wat mis gaat m.b.t. de aangiftes!? Als burgers iets verkeerds doen zijn ze de lul, maar die sukkels daar mogen gewoon lekker blijven flateren!?" EN Devestation meent: "Het is te gek voor woorden. Eigenlijk zou niemand meer een aangifte moeten doen. Wanneer er bij jou thuis een keer een envelop niet wordt bezorgd en je zodoende te laat betaalt, heb je meteen de poppen aan het dansen"

Maar er zijn ook mildere geluiden, zoals Dewaasheid: "het is een kwestie van een minuutje werk om het opnieuw te verzenden. Goed het is zeer slordig van de Belastingdienst maar daardoor hoef je niet zo te gaan huilen." En Brandgaatje heeft helemaal een goede reden het nog een keer op te sturen: "Ik verstuur het met liefde en plezier nog een keer, ik krijg nog een smak geld van de belastingdienst."