FOK!: Hans Teeuwen grootste held 2007

SunChaser
Icoon Enqu괥Hans Teeuwen is volgens FOK!kers de grootste held van 2007. Dat blijkt uit een poll waar tot nu toe een kleine 5800 mensen op hebben gestemd. Teeuwen kreeg maar liefst 28,7 % van de stemmen. Opmerkelijk: Geert Wilders staat op twee met 18,1 % van de stemmen. Opmerkelijk omdat Wilders volgens FOK!kers ook de grootste mongool van 2007 was.

Goede derde is Foppe de Haan die met Jong Oranje het EK onder de 21 won. Majoor Bosshardt die dit jaar overleed staat op vier. Het minst scoorde Ronald Koeman die PSV landskampioen maakte. Hij kreeg slechts 2 van de 5800 stemmen. Kate & Gerry McCann, de ouders van Maddy kregen slechts 10 stemmen, terwijl ze hoog eindigden in de lijst van grootste aandachtshoeren van 2007.

Niet iedereen is het overigens eens met Teeuwen als Grootste held. Gronnaephos: "Het enige wat Teeuwen dit jaar heeft gepresteerd is een leuke samenvatting geven van wat Richard Dawkins (de opperatheïst) in 'The God Delusion' (God als Misvatting) in zijn boek uitzet. Het zet helaas wel aan tot haat en is daarom per definitie niet een heldendaad". En ook de tweede plaats van Wilders valt niet bij iedereen goed: "WOW, ik weet dat er een paar idioten op Fok zitten, maar 1000 stemmen voor Wilders? Noem één ding dat die gast heeft bereikt, afgezien van een paar relletjes en wat ongenuanceerd om zich heen schreeuwen". aldus Webfreak.


Foppe de Haan wordt op handen gedragen.