Meisje vangt kogels voor moeder op

René (Rene)
Icoon AmerikaZes maal is de zevenjarige Alexiz Googins beschoten. De kogelregen was niet voor haar bedoeld, maar voor haar moeder Selietha Parker. De wraakzuchtige ex-vriend van Selietha, Calvin Tillie, drong tijdens een autoritje door Detroit opeens de auto binnen.

De ex dwong ze een andere route te nemen terwijl hij ze onder schot had. Parker werd op de zijkant van haar hoofd en op haar arm geschoten toen ze de auto wilde stoppen. Toen de ex voor de derde keer wou schieten sprong het meisje vanuit de achterbank naar voren.

Ze sprong tussen de ex-vriend en haar moeder en smeekte de man te stoppen met schieten. Maar nee, zonder pardon loste Tillie zes kogels op het meisje.

In het kinderziekenhuis in Detroit ligt het meisje met schotwonden aan haar oog, linker slaap, kin, wang, borst en rechterarm. Haar toestand is gelukkig stabiel. Volgens media is ze "een engel uit de hemel".

De moeder is al uit het ziekenhuis ontslagen. Tillie is meteen na de daad gearresteerd. De twee hadden zes maanden een relatie.
Met dank aan Reigndear voor de submit.