'Britney al ontmaagd op haar veertiende'

Djeez
Kevin Federline moet zich bedrogen voelen. Altijd heeft hij gedacht dat hij de eerste was die zijn paarsgepunte lans door Britneys vliesje boorde, nu blijkt echter dat het allemaal een goed bedachte publiciteitsstunt was. Een goede bekende beweert namelijk dat Britney haar ontmaagding niet bewaarde tot de huwelijksnacht, maar dat haar maagdelijkheid al op haar veertiende had verloren.

Toen Britney nog jong en zogenaamd onschuldig was, behartigde advocaat Eric Ervin nog de belangen van de gevallen zangeres. Deze zelfde Ervin klapt nu echter uit de school in het tijdschrift US Weekly. Hij verklaart hierin dat de gelogen maagdelijkheid van Britney een goedbedoelde pr-stunt was in het puriteinse Amerika. Op haar veertiende zou Spears al ontmaagd zijn door haar toenmalige vriendje Reg Jones. Een paar jaar later zou ze ook regelmatig met Justin Timberlake het bed hebben gedeeld.

Ervin bracht nog een nieuwtje naar buiten. Volgens hem zou Britneys depressie namelijk erfelijk zijn bepaald. Britney heeft haar grootmoeder nooit gekend. Deze pleegde namelijk zelfmoord toen ze 31 was. Hiervoor was oma Spears jarenlang depressief.