Canadese partij belooft wekelijks orgasme

Jonas (Jonas.Z)
Icoon Opmerkelijk"Elke burger heeft recht op minstens één orgasme per week en iedereen moet gratis marihuana kunnen krijgen", aldus François 'Yo' Gourd, voorzitter van de Canadese partij de 'Neorhinos'. Daarnaast dient het Spaans de officiële taal van Canada te worden, en moet er een wet komen die premier Stephen Harper verplicht om op dieet te gaan. Mocht dat de kiezer nog niet ver genoeg gaan, dan zal François voorstellen dat het Canadese leger bewapend wordt met paintballgeweren, en het ministerie van Defensie omgevormd wordt tot het 'Loldepartement'.

Het moge duidelijk zijn, de partij verwacht hoge ogen te gooien met hun standpunten de aankomende verkiezing. Of er daadwerkelijk succes geboekt gaat worden valt helaas te bezien, aangezien 'neorhino.ca' welgeteld 145 stemmen behaalde in een onlangs gehouden tussenverkiezing. Ook in ons eigen landje faalde een vergelijkbaar ludieke partij, de Partij van de Toekomst met legendarische lijsttrekker Johan Vlemmix, erin een substantieel aantal stemmen te veroveren. Naar eigen zeggen telt Neorhinos wel 600 leden, dus ruimte voor verbetering is er klaarblijkelijk.

Als verklaring voor de opmerkelijke standpunten meldt Gourd:
"Wij zijn een Marxistisch-Lennonistische partij. Onze ideologie is gebaseerd op de filosofie van Groucho Marx en John Lennon".

Met dank aan Asskicker14 voor de submit.