Nieuwe rage: met je zatte kop op internet

Djeez
Amerikaanse tienermeisjes hebben weer een nieuwe rage ontwikkeld. Je telt er namelijk nu niet meer mee als je niet met je dronken kop in het wild bent gefotografeerd en de kiekjes vervolgens online hebt gezet. Maar liefst 160 duizend meiden hebben dit inmiddels gedaan.

Het is dus blijkbaar erg stoer als je compleet laveloos op de weg of in een kroeg ligt. Met het halfverteerde eten van de vorige avond over je kleren en zelfs in je haar, terwijl het lijkt alsof je flinke klappen hebt gekregen. In deze positie moet je naar het vogeltje lachen als een boer met kiespijn. Als een ware trofee wordt het bewijs van je dronkenschap geplaatst op je persoonlijke facebook, het Amerikaanse equivalent van ons eigen FOK!fotoboek of zoals je wilt, Hyves.

De groep waar de tienermeisjes hun foto's plaatsen heet De '30 Reasons Girls Should Call It a Night'. Hierop zijn inmiddels al meer dan 4800 foto's te zien van jongedames in uiterst gênante houdingen. Ondanks dat iemand met een beetje hersens het bij het zien van deze foto's het wel uit zijn hoofd zou laten zich strontlazarus te zuipen, blijven de Amerikaanse meisjes stug doorgaan met het offeren aan Bacchus.


Een van de vele leuke foto's op de site
Voor meer foto's kijk je hier


Met dank aan laforest voor de submit.