Victoria verschijnt in nazikostuum

Moniek (moniek2006)
Icoon ShowbizzVictoria Beckham is weer eens in opspraak geraakt. Posh Spice verliet gisteren de luchthaven in een militair aandoend jasje met bijpassende pet. De gelijkenis met het nazikostuum van Tom Cruise in de film 'Valkyrie' ontging niemand.

Victoria bracht onlangs nog haar eigen stijlgids uit. Kritische Amerikanen roepen Victoria echter op zich eerst maar eens met haar eigen uiterlijk bezig te houden. Ondertussen is de Hollywoodcarrière van Posh een grote flop geworden. Victoria had tot nu toe een kleine gastrol in de serie 'Ugly Betty', maar ze krijgt geen hoofdrollen in tv-series en ook presenteerwerk lijkt ze op haar buik te kunnen schrijven. Voor haar emigratie naar de Verenigde Staten had ze op veel aanbiedingen gerekend.

Ook de hulp van Katie Holmes moch Victora niet baten. De documentaire over de verhuizing van de Beckhams is eveneens geflopt. Wel zijn er inmiddels T-shirts op de markt met anti-Posh-leuzen. Trendtijdschrift Radar heeft de Beckhams uitgeroepen tot nummer 1 in de Top 100 van overschatte figuren. Daarin werd Posh beschreven als een 'zinloze verzameling lichaamsdelen'.