Voetbal: Uitslag PSV - CSKA Moskou

Sjors (Sj0rSz)
Icoon Champions LeaguePSV is er in geslaagd om de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League te winnen. In eigen huis was de ploeg van trainer Ronald Koeman met 2-1 te sterk voor CSKA Moskou. Danko Lazovic en Kenneth Perez waren verantwoordelijk voor de Eindhovense doelpunten.

In de eerste helft was er niet veel te beleven. Zowel PSV als CSKA Moskou kregen een paar kleine kansen, maar dit zorgde nauwelijks voor gevaar. Na een half uur spelen werd Ibrahim Afellay uit het veld gehaald, vanwege een blessure. Kenneth Perez kwam voor hem in de ploeg. Op slag van rust kreeg Danny Koevermans, op aangeven van Danko Lazovic, een goede kans. De aanvaller wist echter niet te scoren. Kort daarna kregen ook de Russen een mogelijkheid, maar Jô had zijn vizier niet op scherp staan.

In de tweede helft gebeurde er veel meer. In eerste instantie oogde het wat tam, maar daarna begon PSV aan te dringen en kreeg prompt een paar goede mogelijkheden om de score te openen. Na een uur spelen gebeurde dit ook, dankzij een treffer van Danko Lazovic. Hierna creëerde CSKA Moskou een aantal kansen om terug in de wedstrijd te komen, maar deze werden niet benut. Tien minuten voor tijd leek het er op alsof de thuisploeg de wedstrijd besliste. Kenneth Perez schoot de tweede goal van de avond binnen. In de slotfase werd het uiteindelijk toch nog spannend. Vágner Love scoorde voor de Russen, wat meteen hierna nog een aantal benauwde momenten voor het doel van Heurelho da Silva Gomes opleverde.

Klik hier voor het volledige verslag

Overige uitslagen Champions League
Poule E
Barcelona – Olympique Lyon 3-0
Glasgow Rangers – VfB Stuttgart 2-1

Poule F
AS Roma – Dinamo Kiev 2-0
Sporting Portugal – Manchester United 0-1

Poule G
PSV – CSKA Moskou 2-1
Fenerbahçe – Internazionale 1-0

Poule H
Arsenal – Sevilla 3-0
Slavia Praag – Steaua Boekarest 2-1


Voor meer nieuws over de Champions League kijk je op de FOK! Voetbalmanager!