Paris Hilton flink dronken na Emmy Awards

Rob (R@b)
ShowbizzEr zijn foto's opgedoken van een flink bezopen Paris Hilton. Het blonde feestbeest bezocht na de uitreiking van de Emmy Awards het nachtleven van Los Angeles. Daar ging ze behoorlijk los.

Foto's van showbizzsite X17 tonen aan dat de 26-jarige Paris midden in de nacht laveloos aankwam bij haar ouderlijke woning in Bel Air. Schijnbaar was La Hilton haar sleutel vergeten, want te zien is hoe ze over het hoge hek voor de villa klimt, terwijl een bodyguard haar schoentjes vasthoudt. Op foto's in het Amerikaanse blad People is te zien hoe ze van enthousiasme omtuimelde en een pump van een peperdure schoen verloor.

De frontman van de Foo Fighters, Dave Grohl, blijkt een mening te hebben over Hilton die veel FOK!kers zullen delen. Grohl haalde deze week in een interview keihard uit naar de rijke hotelerfgename ''Die meid is fucking lui. In mijn ogen bestaat er geen grotere schande dan Paris Hilton. Ze is een walgelijke, rijke feestsloerie. Ik bid dat mijn dochter nooit zo zal worden als zij.''

Link: Foto's op X17.

Met dank aan MiesMouse, laforest en rednasje1987 voor de submit.