Moeder had moeite met drukke Maddie

Moniek (moniek2006)
Icoon BuitenlandsMaddie's moeder Kate McCann had moeite met de drukke Maddie. In dagboekuittreksels die zijn uitgelekt beschrijft ze hoe haar vierjarige dochter al haar energie opslorpt. Dat schreef ze in de dagen voor de verdwijning, op 3 mei, de dag dat Maddie verdween staat er niets meer in het dagboek.

Portugese politieagenten zouden intussen naar Engeland zijn afgereisd om Maddie's ouders verder te ondervragen. Ook twee vrienden van het koppel zouden opnieuw worden verhoord. Moeder Kate wil dat de Kinderbescherming haar opzoekt om sociale werkers ervan te overtuigen dat Maddie's broertje en zusje, een tweeling, het goed hebben bij haar.

Sky News bericht dat het dagboek al in beslag is genomen. De onderzoekers zouden nu ook de laptop van vader Gerry en Cuddle Cat, de knuffel van de verdwenen Maddie in beslag willen nemen voor verder onderzoek. De Portugese rechter heeft daarvoor een huiszoekingsbevel naar de politie van Leicestershire gestuurd. Dat bevel zou vandaag nog worden uitgevoerd.


Madeleine McCann is nog steeds vermist