FOK!radio: FOK!ster Twinky en rellende eindredacteur

FOK!radio (FOKradio)
FOK!RadioVoor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Het is weer eens tijd voor leuke FOK!kers in de studio van FOK!radio. En vanavond een FOK!ster zelfs. Ze omschrijft zichzelf als klein, lief, schattig, sarcastisch, gevat, scherp, intelligent en koppig. En volgens menig mannelijk FOK!ker ziet ze er nog goed uit ook. Ze is weblogster en kan dus een boekje open doen over de weblogcrew. Ze schrijft verhaaltjes waarin sommige mensen zelfs dood worden gewenst. Hoe dat zit hoor je dus uitgebreid vanavond. Natuurlijk zorgen we ook dat de webcam aan staat. Zoals gebruikelijk beginnen we live om 20:00 uur!

The GrandWazoo was eindredacteur van de columns op de Frontpage. Maar gek genoeg is daar sinds zijn vriendelijke FOK!radio-column van vorige week weinig meer van over. Boebiedoe en Xebrozius waren er niks bij. Maar er zijn nieuwe ontwikkelingen. Je hoort het vanavond!

Natuurlijk kun je iedere week meekijken in de studio van FOK!radio via de webcam. We roddelen weer met Yvonne. FA shmoopy heeft weer wat scoopies. Blinky legt wel weer een stelling voor.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Terugluisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!