Pauw & Witteman kraken Knevel en Van de Brink af

Icoon ShowbizzJeroen Pauw zegt dat hij de tv-prestaties van het EO-talkshowduo Andries Knevel en Tijs van de Brink 'verschrikkelijk’ vindt. "Twee gereformeerde mannetjes die hel en verdoemenis preken over de Playboy, maar wel met een paar Playboyvrouwen als hun versie van een vaas met bloemen aan tafel zitten."

Beiden heren werden afgelopen zomer vervangen door het duo van de EO, en ondanks sterke taal van Pauw werd de EO-variant van hun programma redelijk goed bekeken. Maar Witteman is van mening dat Knevel en Van de Brink niet meer op de plek van Pauw en Witteman moeten terugkeren. "Wij hebben van dat tijdstip een succes gemaakt. Maar de helft van de tijd zit er een heel ander duo. Ik vraag me af of je dat wel moet doen."

"Succes is relatief. Ze waren minder succesvol dan wij. Dan kun je beter het origineel op dat tijdstip programmeren. Ik kijk liever naar hen dan naar een herhaling van L.A. Law, maar dat is het dan ook wel," aldus Witteman. Vanaf komende maandag is het late night-programma van de heren weer te zien.

Subheader
Pauw en Witteman.