Rachel Hazes heeft genoeg van lijkenpikkers

SunChaser
Zanger Rob Ronalds is er ziek van. Zijn Hazes-cover 'Bloed, zweet en de vlieger' is door toedoen van weduwe Rachel uit de handel genomen. De vrouw van de overleden volkszanger heeft genoeg van lijkenpikkers die steeds maar een graantje willen meepikken over de rug van André, zo meldt SBS Shownieuws.

Ronalds maakte de fout door Rachel Hazes niet om toestemming te vragen het nummer te coveren. Het is echter nog maar de vraag of die toestemming er überhaubt van gekomen zou zijn. Ronalds zit nu echter met dozen vol singles die deze week in de winkels hadden moeten liggen. "Er zijn heel wat tissues doorheengegaan, ik ben er goed ziek van", zegt de zanger. "Maar ik geloof dat de deur nog niet helemaal gesloten is. En anders hebben we in ieder geval bierviltjes genoeg."

Voor het geld hoeft de weduwe de toestemming niet te geven. De inkomsten van het duet tussen Hazes en Joling, dat nog steeds nummer één staat, stromen binnen. Ook dochter Roxanne scoort een hit met 'Ik hou van jou', overigens een cover van Maribelle uit in 1984.

De clip van 'Bloed, zweet en de vlieger' vind je hier.


Rachel: genoeg van lijkenpikkers.