Jacott en Rombley ongeschikt voor Roelvink

SunChaser
Ruth Jaccot en Edsilia Rombley zijn niet geschikt voor gastoptredens tijdens het grote Dries Roelvinkconcert in januari. Dat meldde de zonnebankbruine zanger in het ochtendprogramma van Giel Beelen op 3FM. Roelvink stelde tijdens een vergadering de zangeressen voor, maar de organisatie keurde beide net zo hard af.

Dit tot grote spijt van de zanger. “Ik heb het helaas niet zelf voor het zeggen”, aldus Roelvink. Wat de reden is dat Rombley en Jaccot niet welkom zijn als gastzangeressen vertelde hij er echter niet bij.

Roelvink die dankzij promotie op GeenStijl en Radio 538 zijn eerste top 10-hit scoort is nog naarstig op zoek naar gastoptredens. Zo wilde hij ook graag kindster Thomas Berge, maar die wilde zelf niet. Ook zoekt Roelvink nog naar publiek. Hij moet 10.000 betalende bezoekers naar Ahoy trekken, maar vooralsnog zijn er slechts 1700 kaarten verkocht. Niet dat de zanger zich zorgen maakt: “We beginnen pas in september met de campagne,”, aldus Roelvink die al maanden niet uit de media is weg te slaan.

.


Edsilia Rombley niet welkom als gastzangeres bij Roelvink.