Drijvend bordeel lokt hoerenlopers op naaktstrand

Robin (Robin2130)
Icoon Not Safe For Work (NSFW)Welke hoerenloper op een naaktstrand wil dat nou niet? Een drijvend bordeel. In het Britse Dorset kunnen hoerenlopers die op zoek zijn naar een leuke dame om het liefdesritueel uit te voeren naar een drijvend bordeel. Een speedboot meert op geregelde tijdstippen aan op het strand van Studland. Verbaasde badgasten moeten bijna dagelijks toezien hoe een kudde mannen in zee verdwijnt en naar de bayliner zwemt.

Maar hoe weten de hoerenlopers dat er een hitsig vrouwtje in de cabine op hen ligt te wachten? Dat is simpel, haar vriend/echtgenoot/pooier loopt op de zonaanbidders af en vertelt hen wat er aan boord te doen is. De lokale politie heeft de patrouilles opgevoerd, maar tot nu toe zonder resultaat.

"Ze gaan heel discreet te werk, want op het dek zie je nooit iemand. Totdat we een echt hard bewijs hebben, is er niet veel wat we ertegen kunnen doen", aldus Emma Wright, een woordvoerster van de ‘National Trust’. Die organisatie, de Engelse variant van Monumentenzorg, is eigenaar van het stukje strand.