James Blunts zus verkocht op eBay

Djeez
De Britse zanger James Blunt heeft zijn zus weten te koppelen via internet. Maar niet door haar aan te melden bij een datingsite, hij bood haar gewoon te koop aan op veilingsite eBay!

De zanger, die twee weken geleden nog de twijfelachtige eer had het irritantste nummer ooit te hebben gezongen, bekende jarenlang 'lichamelijk verslaafd' te zijn geweest aan eBay. "Mijn eerste album was nog niet verschenen en bijna alles wat ik bezat verkocht ik op eBay", bekent de zanger.

"Het stomste dat ik ooit verkocht heb op eBay is mijn zus." De reden van het aanbieden van de unieke 'koopwaar' was dat zijn zus naar een begrafenis in Ierland moest, maar geen kans zag er te komen. "Er was een staking op de luchthaven, de veerboten gingen niet en er reden geen treinen. Ik besloot een advertentie op eBay te plaatsen: 'Vrouw in nood zoekt bereidvaardige ridder. Wanhopig om naar een begrafenis in Ierland te gaan. Help!'"

Er werd veel geboden op James' zuster. De hoogste bieder was in het gelukkige bezit van een helikopter en besloot haar hiermee naar de begrafenis te vliegen. "Dat was drie jaar geleden", vertelt James. "Mijn zus kreeg een relatie met haar redder en deze zomer gaan ze trouwen."

Met dank aan KRIBBET voor de submit.