Driemaal dronken bestuurder in één auto

Redactie
Icoon Domme criminelenDe politie in Zeeland heeft binnen twee uur tijd drie keer dezelfde auto aangehouden. Drie keer zat er een andere man achter het stuur, even vaak liep de bestuurder tegen de lamp omdat hij te veel had gedronken.

De eerste aanhouding was in de nacht van maandag op dinsdag rond half vier. Een 19-jarige man uit Zeewolde had drie keer de toegestane hoeveelheid gedronken. Hij moest mee naar het bureau en de politie nam zijn rijbewijs in beslag. Nadat hij op vrije voeten was gesteld, nam een 20-jarige Tilburger het stuur over. De politie hield hem rond kwart over vier aan. Ook hij had te diep in het glaasje gekeken en bezat bovendien geen rijbewijs.

Om geen problemen meer met de politie te krijgen, besloten de twee een 'Bob' te bellen om de auto naar de plaats van bestemming te brengen. Ook deze 22-jarige man uit Tilburg had een slokje te veel op. De politie kon rond half zes niet anders dan ook zijn rijbewijs in beslag nemen. Het is niet duidelijk hoe het drietal thuis is gekomen.