Studente opgezadeld met oude telefoonnummer Paris Hilton

Djeez
UCLA-studente Shira Barlow wordt gek van de vele telefoontjes die ze dagelijks krijgt op haar mobiele telefoon. Ze blijkt namelijk van de telefoonmaatschappij het vorige nummer van Paris Hilton te hebben gekregen.

Vooral 's weekends, tussen 02.00 en 04.00 uur blijft haar telefoon maar rinkelen. "Baby girl, how are you?", hoorde een buitenlandse stem onlangs tegen haar zeggen. Als ze dan doodleuk door de telefoon vertelt dat ze Paris Hilton helemaal niet is maar slechts een doodgewone studente, wordt haar verhaal meestal niet geloofd. "Waarom doe je me dit aan?", zeurde een vrouw. "Dit is zooo onbeschoft."

De studente heeft haar nieuwe telefoonnummer sinds februari, vlak voordat Paris jarig was. "Oh my God. Where is the party?", klonk een mannenstem. Gelukkig maakt ze ook leuke dingen mee met het gerecyclede nummer van Miss Hilton. Zo had ze een heel gesprek met een nog onontdekte rapper. Toen de rapper erachter kwam dat hij niet met Hilton te maken had, nodigde hij Barlow toch uit voor een feestje.

Ondanks dat de verleiding groot is, is ze niet van plan het nummer te misbruiken. Net doen of ze Paris is om zo te worden uitgenodigd voor exclusieve feestjes past niet in haar straatje. Wel sms't ze af en toe een welgemeend bedankje terug, ervan uitgaande dat Paris hier ook dankbaar voor zou zijn.

Toen Paris voor de rechtbank moest verschijnen, kreeg ze tientallen sms'jes van mensen die haar een hart onder de riem staken. De weken dat de jonge Hilton in de cel zat, kreeg haar telefoon eindelijk rust. Maar nu Paris weer op vrije voeten is, hoort de studente weer constant haar telefoon. Zo meldde de voormalige lijfwacht van Paris met haar mee te leven. "Het is walgelijk hoe ze jou daar behandeld hebben, maar opnieuw heb je de wereld laten zien dat je alles kan", zo complimenteerde iemand haar.