Brand in woning 'naakte inbreker'

Rob (R@b)
BrandDe woning in Delft aan de Ternatestraat waarin donderdag een 17-jarige naakte 'inbreker' werd mishandeld door de 38-jarige vader des huizes, is gisteravond grotendeels uitgebrand. Een in de woning aanwezig tienermeisje moest met rookvergiftiging naar het ziekenhuis worden gebracht.

Donderdag trof de vader een naakte jongen aan in een kast en zag hem volgens eigen zeggen aan voor een inbreker. Hij gaf hem een flink pak slaag. De jongen bleek echter een geheim vriendje van zijn dochter te zijn. Onduidelijk is nog of het meisje dat gisteren gewond raakte dat meisje is, of haar zusje.

Het kind lag in ieder geval bij aankomst van de brandweer, die door omwonenden was gewaarschuwd, op de trap en half in de gang op de begane grond. Ze was zwaar versuft door de rook. De ouders waren op het moment van de brand niet thuis.

Bij buurtbewoners kwam vannacht meteen de vraag op of de brand iets te maken zou hebben met het gewelddadige voorval tussen de vader en het vriendje. De politie onderzoekt in ieder geval de brand en een mogelijk verband met het vriendje.

Met dank aan KRIBBET voor de submit.