YouTube-zangeres heeft vuurdoop in ArenA

Sander (Xender)
Icoon MuziekDe 18-jarige Esmee Denters uit Oosterbeek heeft gisteren een redelijk eerste optreden gegeven in de Amsterdam ArenA. Denters werd wereldberoemd met haar filmpjes op videowebsite YouTube. Gisteren stond ze in het voorprogramma van Justin Timberlake.

De camera waarmee ze beroemd werd, speelde een prominente rol in haar act. Tijdens haar show haalde ze het filmapparaat opeens tevoorschijn. "Ik film natuurlijk altijd alles en ik denk dat ik jullie ook maar eens ga filmen", zei ze. Een 'wave' van zwaaiende mensen in de richting van haar rondzwenkende lens was het gevolg.
"Prachtig, prachtig. Wat zien jullie er mooi uit".

Het publiek moest nog wel een beetje aan Esmee wennen. Denters' nummers waren bij de muziekfans te weinig bekend om veel deining te veroorzaken. Opgezweept door een dj en twee enthousiaste achtergrondzangeressen kreeg ze het publiek wel af en toe mee.

Na afloop van haar show concludeerde ze zelf dat haar act succesvol was geweest. "Dankjulliewel allemaal. Ik heb het super naar mijn zin gehad. Eigenlijk wil ik helemaal niet van het podium af." Het publiek vroeg overigens niet om een toegift.

Met dank aan SunChaser voor de submit.