Bejaarde man bij greppel gevonden

Helenka (gogirl365)
Icoon OngelukDe politie heeft vanochtend rond 11.30 uur in het Limburgse Grevenbicht de 76-jarige man gevonden, die sinds gistermiddag met zijn brommobiel ergens bij een greppel lag.

De politie vond de man zittend in het gras niet ver van de greppel waar hij een dag eerder met zijn brommobiel in was beland. Toch is de man voor alle zekerheid naar het ziekenhuis in Sittard gebracht.

De man uit Elsloo had gistermiddag na het ongeluk zelf telefonisch contact opgenomen met de politie, maar hij wist niet precies te zeggen waar die greppel zich bevond. De man was onderweg vanuit Elsloo naar familie in Schinveld, maar toen hij daar uren later nog niet was aangekomen, waarschuwde de familie de politie.

Pas rond middernacht wist de politie het signaal van de gsm van de man te achterhalen. Het moest afkomstig zijn uit de omgeving van Roosteren, waarna de zoektocht kon beginnen. De bejaarde man was uiteindelijk de hele nacht buiten. "Toen we hem vanmorgen vonden was hij wel behoorlijk de kluts kwijt", aldus een woordvoerder vandaag.

Met dank aan Rianne84, Fredo55 en Triple_bBb voor de submit.