BB-deelneemster onwetend over dood vader

Monique Verlind (DJMO)
Icoon OpmerkelijkDeelneemster Emma Cornell, 24 jaar oud, die aan de Australische versie van het Nederlandse Big Brother meedoet is niet op de hoogte gesteld van de dood van haar vader. Dit gebeurde op verzoek van haar vader, de 53-jarige Raymond Cornell, zelf. Hij wilde niet dat de ervaring van zijn 24-jarige dochter Emma Cornell verpest wordt.

Vlak voor zijn dood verklaarde Cornell dat zijn dood geen invloed mocht hebben op de prestaties van zijn dochter in de realityshow. De vriend van Emma vertelde: "Haar vader wilde niet dat ze overstuur zou raken en het BB-huis moest verlaten. Hij wou de ervaring niet verpesten voor haar. Misschien dat ze later geschokt is als ze het verhaal hoort, maar ik denk dat ze het wel begrijpt."

Net als andere bewoners van het huis weet Emma niets van de omstandigheden buiten haar huidige wereldje. Dagelijks zien miljoenen mensen haar in het huis rondlopen, wetende dat ze niet op de hoogte is van de dood en begrafenis van haar vader. De twee hadden, voordat Emma het hermetisch afgesloten huis binnenging, jarenlang geen contact. Vlak voor de deelname van Emma aan het programma kwam het tot een hereniging.

Raymond Cornell overleed aan kanker en is begin deze week begraven. De woordvoerder van het Australische programma had geen commentaar op de situatie.

Met dank aan sjeng007, Smart-Einstein, KRIBBET, Mitch03 en JJdj1984 voor de submit.