Hond gezocht op Marktplaats

Simon Rivada (colourAgga)
Icoon OpmerkelijkHet aanbod op de bekende Nederlandse veilingsite marktplaats begint steeds diverser te worden. Tot nog toe werden er voornamelijk antitankwapens en andere kleine hebbedingetjes aangeboden. De site heeft sinds kort blijkbaar ook een sectie waar huisdieren verkocht kunnen worden. Eén gebruiker van de site is daar echter slachtoffer van geworden.

Naar alle waarschijnlijkheid is de hond van deze gebruikster verkocht op marktplaats. Dit gebeurde toen zij de hond enige dagen toevertrouwde aan een paar mensen die wel op de hond zouden kunnen passen. Deze mensen hebben de hond daarop meteen verkocht op marktplaats.

Karin is nu naarstig op zoek naar haar hond. Het betreft een kruising tussen een berner sennen en een golden retriever. De hond luistert naar de naam Sanne en alle nagels van de hond zijn wit met uitzondering van één zwarte nagel. Heb jij de hond van Karin gekocht? Neem dan een kijkje bij de marktplaats advertentie.
quote:
hallo allemaal ik ben op zoek naar mijn hond
ongeveer een tijdje gelden heeft mijn hond op martkplaats gestaan
ik had hem naar iemand toe gebracht die er een paar daagjes op zou passen maar vervolgens hebben die mensen mijn hond op deze site neer gezet
en iemand heeft nu mijn hond
please ik wil hem heel graag terug want ik mis haar heel erg
het gaat om een kruising benner senne retriever
ze is nu net 4 jaar en luisterd naar de naam sanne
al haar nageltjes zijn wit maar ze heeft 1 nagel die zwart is
heeft u haar ergens gezien please wilt u het mij zeggen want ik mis haar enorm
dit is mijn telefoon nummer zodat u mij kunt bellen als u iets weet

please help mij
liefs karin
Met dank aan Stoel voor de submit.