Lerares berecht voor seks met leerling

Moniek (moniek2006)
Icoon OnderwijsEen Britse lerares staat voor de rechter, omdat ze een seksuele relatie had met een zestienjarige scholier. De 29-jarige Jenine Saville-King was zwanger van haar man toen ze de relatie met de jongen startte. De twee hadden bij haar thuis seks, bij de leerling in zijn huis en in hotels. Het schandaal kwam uit toen het nieuwe vriendinnetje van de jongen foto’s van het koppel aantrof op zijn computer. Zij lichtte de school in.

Zestien
Saville-King werd gearresteerd toen de jongen de seksuele relatie bekende. Via e-mailcontact maakten de twee afspraakjes. In het begin zou er geen fysiek contact zijn geweest. Later kwam van het een en het ander en nam de juf haar leerling regelmatig mee naar huis. Daar zouden ze honderden keren seks hebben gehad. Saville-King maakte zich geen zorgen dat manlief de relatie zou ontdekken. Die werkte namelijk elke dag in Londen en zij haalde hem iedere keer op van het station. Ze hadden pas seks toen de knaap zestien was geworden. Hij wilde niet eerder, omdat de juf zich anders slecht zou voelen wegens het hebben van seks met een minderjarige.

Baby
De jongen verbrak vlak voor de geboorte van de baby de relatie. Saville-King zond hem daarna bergen mailtjes, waarin ze schreef met hem weg te willen om samen met de baby opnieuw te beginnen. De juf beweert dat de jongen alles heeft verzonnen.



Jenine Saville-King