Overvaller schiet kompaan per ongeluk neer

Moniek (moniek2006)
Icoon Domme criminelenEen Australische overvaller heeft het voor elkaar gekregen zijn vrouwelijke kompaan per ongeluk neer te schieten. Dat gebeurde toen het tweetal een restaurant overviel. De man en de vrouw hadden gewacht tot de laatste klanten het pand verlieten en gijzelden toen een personeelslid dat naar zijn auto liep.

Sleutelbos
De man had een plastic zak bij zich waarvan het koppel dacht dat het de dagopbrengst was. In werkelijkheid zat er in de zak alleen maar overgebleven brood. Dat wilde het personeelslid aan zijn kippen voeren. Toen de overvallers daar achter kwamen eisten ze de autosleutels van het slachtoffer op. Toen het slachtoffer zijn sleutelbos aan de rovers gaf ging het pistool van de mannelijke overvaller per ongeluk af.

Maag
Hij raakte zijn vrouwelijke kompaan in haar maag. Ondanks de verwondingen slaagden de twee overvallers erin te ontsnappen. De man sleepte de vrouw mee naar de straat waar ze werden opgepikt door een derde handlanger. De politie heeft het drietal ondertussen gearresteerd. De vrouw ligt met zware verwondingen in het ziekenhuis.