FOK!radio: rel rond FOK!-topic als boek en DGK

Nolius
FOK!RadioVoor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Afgelopen weekend kwam daar ineens het nieuws dat een FOK!topic zo'n beetje letterlijk als boek is verschenen. Een topic uit het Theater, Taal & Kunst forum met daarin het verhaal over Nadine26 is nu als boek verschenen.

Het boek beschrijft het verhaal van Nadine26, die verliefd wordt op de vader van de kinderen waarbij ze oppast en hoe deze relatie zich ontwikkelt. Het boek is opgebouwd als topic, beginnend met de eerste post van Nadine26 en de reacties op haar verhalen. Er zijn uiteraard wel reacties weggelaten die weinig met het verhaal te maken hadden, maar veel reacties zijn in het boek bewaard gebleven.

Nadine26 zegt halverwege de topicreeks benaderd te zijn door een uitgever. Maar is dat wel zo? Was het niet vooropgezet om er een boek over te maken? Er ontstond afgelopen weekend al meteen veel beroering over de vraag of het eigenlijk wel mag, reacties van FOK! letterlijk in een boek opnemen. En zit er geen copyright op? We gaan het allemaal vragen aan de schrijfster van het boek. SunChaser die meteen een topic opende over de copyrightvraag, is ook aanwezig. En wellicht dat we ook admin Danny nog even aan de lijn krijgen. De uitzending begint zoals vanouds om 20:00 uur.

Natuurlijk kun je iedere week meekijken in de studio van FOK!radio via de webcam. Op FOK! zijn er veel fans van De Gouden Kooi. Het programma op Talpa heeft veel fansites. Een van die sites is uit de lucht gehaald. Maar daar zijn de makers natuurlijk niet blij mee. Op het FOK!forum ruziën ze met elkaar. Hoe het nu precies zit gaan we vragen aan de makers van Eengoudenkooi.nl.

Kom ook naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten. Zelf ook wat te melden? Je kunt ons tijdens de uitzending ook bereiken via Skype. Onze skypenaam is actionradiolive.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Soms als podcast, maar meestal als stream. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!

Met dank aan FOKradio voor de submit.