Klacht tegen Michael Jackson wegens opeisen bed

Teije (PekingDuck)
Icoon ShowbizzDe kinderen van een enkele jaren geleden overleden vrouw hebben een aanklacht tegen popster Michael Jackson en een ziekenhuis ingediend, omdat Jackson het ziekenhuisbed van de doodzieke vrouw zou hebben opgeïst - en gekregen - toen hij met een buikgriep in het hospitaal werd opgenomen.

Het probleem zou zich hebben voorgedaan tijdens het proces wegens kindermisbruik, dat tussen 2002 en 2005 tegen de zanger liep. Jackson had last van buikpijn en werd opgenomen in hetzelfde ziekenhuis en dezelfde kamer als Manuela Gomez Ruiz. Omdat Michael Jackson behoefte had aan privacy, eiste hij dat er voor Ruiz een andere kamer gezocht werd. Zo gezegd, zo gedaan: Manuela Gomez Ruiz werd in een ander bed getakeld. Later die nacht overleed de vrouw.

Volgens de acht kinderen van Ruiz is de vrouw bruut behandeld als 'vracht', door personeel dat 'celebrity-geobsedeerd' was. De zanger en het ziekenhuis worden onder meer beschuldigd van nalatigheid, oudermishandeling, samenzwering en het veroorzaken van emotionele stress.

Met dank aan voor de submit.