Zwangere vrouw in ambulance achtergelaten in garage

Ferdinand (Ferdo)
Icoon OpmerkelijkEen hoogzwangere Braziliaanse zal vreemd hebben opgekeken toen ze door een ambulance niet naar het ziekenhuis maar naar een garage werd gebracht en daar met ambulance en al werd achtergelaten. De 41-jarige vrouw werd eerder door de ziekenwagen opgehaald om naar het ziekenhuis in de stad São Jeronimo gebracht te worden, dit omdat haar gynaecoloog haar bloeddruk te hoog achtte om daar niet naar te laten kijken.

Onderweg begon de ambulance kennelijk mankementen te vertonen en de bestuurder van de wagen besloot dan ook direct koers te zetten naar een garage in het nabijgelegen Charqueadas om de wagen aan een deskundige blik te laten onderwerpen. Het was hem daarbij kennelijk alleen ontgaan dat hij nog wat weg te brengen had.

De vrouw, luisterend naar de naam Maria Adelaide Azevedo en acht maanden in blijde verwachting, hield aan het avontuur geen nadelige gevolgen over. Haar gynaecoloog was not amused. "Stel je voor dat ze in slaap of flauw was gevallen? Hoe lang zou ze dan in die ambulance hebben gelegen?"
Met dank aan sjatter voor de submit.