Hans Kazān krijgt de zak

Djeez
Hans Kazān, de goochelaar die nu nog directeur is van het Magic Palace in Torremolinos, wordt volgende week de laan uitgestuurd. Doordat de inkomsten flink tegenvallen, trekt multimiljonair Bram Bakker zich terug. Bakker is één van de investeerders van zijn goocheltheaterproject. Dankzij dit ontslag mag Kazān zich alleen nog maar bezig houden met het dagelijkse onderhoud van het theaterpaleis.

De goochelaar neemt echter wel het gerucht dat hij straks niet meer mag meebeslissen met de investeerders met een korreltje zout. "Het stelt feitelijk weinig voor", vertelde Kazān vandaag in De Telegraaf. "Ik blijf wel de exploitatie doen en mijn zoons en schoondochter blijven gewoon hun magic shows geven. We kunnen nooit door één aandeelhouder het theater worden uitgezet."

Volgens de goochelaar is het een 'grove leugen' dat zijn goochelpaleis wekelijks tienduizenden euro's verlies draait. Dit zou komen doordat er te weinig bezoekers warm lopen voor zijn goochelkunsten. Kazān zegt dat dat de stroom toeristen naar de Costa del Sol in april weer op gang komt, waardoor het potentiële aantal bezoekers weer flink groeit. De goochelkoning is niet van plan zijn goocheldoos aan de vuilnisman mee te geven, zo deelde hij vandaag mee. "Wij blijven mooie shows verzorgen. Is het niet in het theater, dan ernaast."

Met dank aan KinkyGiraf voor de submit.