Engels ontbijt op hoofd getatoeëerd

Rob (R@b)
Tatoeëerder Blane Dickinson uit Wales heeft de Engelse ontbijttattoo gezet op het hoofd van vrijwilliger Dayne Gilbey. Het duurde 6 uur totdat Dickinson de tattoo, compleet met spek, eieren, worstjes bonen en zelfs bestek, getatoeëerd had.

De 19-jarige Gilbey zegt tevreden te zijn met de ontbijtafbeelding op zijn kale schedel. ''Ik wilde graag iets doen wat nog nooit eerder gedaan is. Mijn moeder was het er niet mee eens en dreigde me het huis uit te trappen, maar ik denk niet dat ze dat zal doen.''

Het tatoeëren vond plaats in The Albion pub in Conwy. Dickinson: ''Ik kreeg dit idee jaren geleden al en ik ben blij dat ik eindelijk iemand gevonden had die dapper, of misschien gek genoeg was om het te doen.'' De tatoeage kost Dayne niets, maar normaal gesproken zou dit zo'n 350 pond hebben gekost.

Volgens nieuwssubmitter 'OiFromTheStreets' is de ontbijttattoo verre van uniek. Want er loopt al iemand rond met een vergelijkbare tatoeage. Een foto daarvan is volgens hem te zien in het boek '1000 Tattoos' van Henk Schiffmacher.



Links de tattoo die Dickinson zette
Rechts de eerdere tattoo (zoals afgebeeld op de 'Lords Of Oi!' CD-hoes)

Met dank aan OiFromTheStreets voor de submit.