Politie zoekt vermiste verliefde tieners

Rob (R@b)
PolitieDe politie zoekt sinds woensdag naar twee jonge tieners uit Utrecht. Het gaat om de 13-jarige Romy Heesbeen uit Den Dolder en de 14-jarige David Maltha uit Bilthoven. Die laatste is de zoon van Zwartboek-producent San Fu Maltha.

De twee tieners zijn verliefd en hebben al enige maanden verkering. Ze willen later met elkaar trouwen, zo hebben ze wel eens gezegd. Het vermoeden bestaat dat de kalverliefde de reden is van hun vertrek, maar zeker is dat niet.

Gistermiddag kregen de moeders van Romy en David ieder wel een sms'je van hun vermiste kinderen, maar dat stelde hen niet gerust. Het taalgebruik week af van gebruikelijk en het telefoonnummer waarmee de berichten waren verzonden, klopte niet. De eigen mobiele telefoons van de kinderen zijn al dagen onbereikbaar. Mogelijk hebben ze hulp gekregen van een ouder persoon om te verdwijnen.

De twee zijn het laatst gesignaleerd in Amsterdam. Iedereen met informatie wordt dringend gevraagd contact op te nemen met de politie Utrecht op nummer 0900-8844.



Romy en David