FOK!radio: Het stormt in de FOK!crew

Christiaan
FOK!RadioVoor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Het was een stormachtige week. Niet alleen vanwege de rukwinden, maar ook omdat het spannende dagen waren in de hoogste regionen van de crew. Nikky beviel van haar dochter en Yvonne werd onverwachts in het ziekenhuis opgenomen. Maar we gaan het ook hebben over die rukwinden. Want in het nieuwe 'Elementen' forum was het druk. Vandaar dat het tijd wordt om dit nieuwe weerforum maar eens uitgebreid onder de loep te nemen. We spreken met de aanstaande mod Flugeltje over wat het forum nou precies moet worden en hoe het tot nu toe gaat. De uitzending begint uiteraard weer om 20:00 uur stipt!


Maar FOK!radio krijgt ook een rechtstreekse connectie met het weerforum. Want SpeedyGJ gaat iedere week een speciaal weerbericht verzorgen. FOK!radio krijgt dus een eigen weerman. Vanavond hoor je de première.

Natuurlijk kun je iedere week meekijken in de studio van FOK!radio via de webcam. We gaan dus ook Yvonne vragen wat er nou allemaal is gebeurd en hoe ze uit haar operatie is gekomen. Daarbij schijnt het vandaag 'Yvonne-dag' te zijn. En we willen alles weten over het dochtertje van Nikky, dus ook met haar gaan we contact leggen. En als het goed is, is Blinky weer zover om een stelling te deponeren.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Zelf ook wat te melden? Bel ons dan op 084-8375761. Dan krijg je een antwoordapparaat waarop je iets kunt inspreken. Dus wil je iemand verrot schelden, een huwelijksaanzoek doen, een plaatje aanvragen, je ban bespreken of je liefde voor gr8w8 uitspreken? Bel ons dan op 084-8375761, dan laten wij het weer in de uitzending horen!

Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Soms als podcast, maar meestal als stream. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!

Met dank aan FOKradio voor de submit.