Kleuter komt vast te zitten in poppenmachine

Christiaan
Icoon OpmerkelijkEen kleutertje dat besloot om met zijn hand een knuffelpopverkoopmachine te onderzoeken kwam bedrogen uit. Het jochie kwam namelijk vast te zitten in het apparaat.

De drie jaar oude Robert Moore probeerde een replica van het bekende kinderidool SpongeBob SquarePants te pakken te krijgen uit een machine waar je door middel van een kraan spullen moet grijpen. Toen zijn oma zich even omdraaide om meer geld te pakken nadat het Robert de eerst keer niet lukte om iets te pakken te krijgen, zag Moore zijn kans schoon. Hij deed zijn jasje uit en ging de machine binnen.

Oma schrok zich dood: "Ik draaide me om en zocht hem, en hij riep doodleuk "Oma, hier ben ik!". Ik dacht dat ik een hartaanval zou krijgen". Tot overmaat van ramp konden medewerkers van de machine geen sleutel vinden en dus moest Robert wachten tot de brandweer arriveerde. De brandweer gaf Robert door het luik een schroevendraaier waarmee hij zichzelf kon redden. Hij kwam er uit met een stoer verhaal voor op school, maar zonder SpongeBob.