FOK!radio: live cheerleaders en FOK!tv

Sander (Xender)
FOK!RadioVoor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Hij wil de grootste. En om dat te bereiken gaat Caz!-dj Koen van Huijgevoort cheerleaders inzetten. Met een promotour en de cheerleaders van de Amsterdam Admirals hoopt hij zoveel mogelijk Hyves-vrienden te vinden. Hij heeft zichzelf als doel gesteld de grootste Hyves te krijgen. Op dit moment heeft premier Jan Peter Balkenende die eer. De CDA-lijsttrekker heeft ruim 35.000 vrienden op Hyves. Koen heeft er nu 5000. Hoe hij die cheerleaders in gaat zetten en wat SunChaser daar nou weer mee te maken heeft, hoor je vanavond. De Caz!-dj zit namelijk live in onze uitzending, die zoals vanouds om 20:00 uur begint.

GeenStijl start met televisie. En dus werd op het forum meteen ook de vraag opgeworpen of FOK! dat niet ook zou moeten doen. Nou is het idee al oud, want ooit had SunChaser ook al de intentie om FOK!tv te starten. Maar dat liep niet goed af. Denkt hij dat FOK! nu nog met goed fatsoen met televisie kan komen? Dat horen we ook vanavond van hem.

Twee weken geleden hebben de baggeraars natuurlijk het briljante lied 'FOK!kertje' opgenomen. Dat kon Hans_Gielus niet over zijn kant laten gaan. Ook hij wil graag zijn zelf geschreven muziek laten horen. 'Dik van het land' hoor je vanavond. Vooral als je uit Friesland komt, moet je dit echt horen. En natuurlijk gaat Yvonne weer met ons roddelen, neemt Nikky het forum met ons door en legt Blinky een stelling neer.

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen, opmerkingen en al je zin en onzin via Skype. Voeg ons toe op met username Actionradiolive. Meer over Skype kun je hier vinden.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Zelf ook wat te melden? Bel ons dan op 084-8375761. Dan krijg je een antwoordapparaat waarop je iets kunt inspreken. Dus wil je iemand verrot schelden, een huwelijksaanzoek doen, een plaatje aanvragen, je ban bespreken of je liefde voor gr8w8 uitspreken? Bel ons dan op 084-8375761, dan laten wij het weer in de uitzending horen!

Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Soms als podcast, maar meestal als stream. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!

Met dank aan Nolius voor de submit.