Met infuus in arm naar de hoeren

Laura (_Arual_)
Icoon OpmerkelijkEen 47-jarige man uit Delft is vannacht buiten bewustzijn geraakt in de Haagse Geleenstraat, een prostitutiegebied. De agenten troffen de man aan terwijl hij om zijn pols een verband droeg waaruit nog een infuusnaald stak.

De man was eerder die dag in het Reinier de Graaf Gasthuis geopereerd aan zijn hand. Hij zag het niet zitten om de rest van de dag in zijn bed te blijven liggen. Daarom maakte hij zich los van zijn infuus en liep weg uit het ziekenhuis. De man had behoefte aan 'liefde' en spoedde zich naar de hoeren.

De man wist het prostitutiegebied te bereiken, maar hij werd er onwel en ging tegen de vlakte. Pas rond twee uur 's nachts werd hij aangetroffen door de politie. De man kwam toen langzaam weer bij bewustzijn en krabbelde op. Op dat moment zagen de agenten de naald in zijn arm.

De agenten hebben de man naar het ziekenhuis gebracht. Daar hebben artsen de naald verwijderd en de pols van de man opnieuw verbonden. De wegloopactie van de man was overigens redelijk zinloos: tegen de tijd dat de man weer bij bewustzijn kwam, waren volgens een politiewoordvoerder alle prostitutiebedrijven al gesloten.

Met dank aan Lovechild voor de submit.