Man doodt dochter wegens vallen Xbox

Christiaan
Icoon Shocking Een Amerikaanse man heeft zijn zeventien maanden oude dochtertje om het leven gebracht omdat ze aan de draad van de controller van zijn Xbox trok. De 25-jarige Tyrone Spellman zag zijn Xbox naar beneden vallen terwijl hij aan het spelen was. Hij verloor daarop zijn zelfbeheersing, sloeg zijn dochtertje Alayiah meerdere malen en gooide haar zelfs door de kamer heen.

Toen de moeder van Alayiah thuis kwam vertelde Spellman haar dat ze sliep. Familieleden kwamen er achter dat Alayiah niet meer in leven was en belde de politie. Spellman verklaarde aan de politie dat zijn dochter uit bed was gevallen, maar de politie kwam er al snel achter dat hier geen bewijs voor was.

Spellman is beschuldigd van moord en wacht op dit moment de rechtszaak af. Het gezin stond al langer onder toezicht van de kinderbescherming wegens een anoniem telefoontje vorige maand. Tijdens een bezoek aan het gezin werden er destijds geen verdachte omstandigheden aangetroffen. De moeder ontkende toen tevens dat er naast haar en haar dochter nog iemand woonde in hun huis.

Met dank aan Asskicker14 voor de vertaalde en herschreven submit!