Gratis trouwen bij Kruidvat populair

Daan (DaanA)
Icoon OpmerkelijkDrogisterijketen het Kruidvat heeft de inschrijving voor gratis trouwen op het Kruidvat familiefestijn voortijdig gesloten. De reden is dat inmiddels zo veel paren zich aangemeld hebben, dat het geen zin heeft om er nog meer toe te laten.

Eind september organiseert het Kruidvat drie dagen lang een groot familiefestijn in de Jaarbeurs in Utrecht. Om hier meer cachet aan te geven, had de drogisterijketen bedacht dat het mogelijk moest zijn om te trouwen op dit festijn. Zes paren per dag zouden elkaar gratis het jawoord mogen geven. De ambtenaar van de burgerlijke stand zou Imca Marina zijn. Inmiddels hebben zich voor de achttien beschikbare plekken echter 337 kandidaten gemeld. Een woordvoerder meldt dat ze druk bezig zijn met de selectie.

Van de zes huwelijken per dag zal er één een speciale behandeling krijgen en het 'glamourpaar' vormen. Dit paar, door het lot bepaald, krijgt gratis ringen, champagne, een foto en een reis aangeboden. Ook mogen ze de jurk houden. Daarnaast hoeven hun gasten de toegang tot de beurs, 7,50 per persoon, niet te betalen.