FOK!radio: terugkijken op een stormachtige week

Sander (Xender)
FOK!RadioVoor de mensen die meteen willen luisteren: Klik hier.

Woensdag barstte de bom. Veertien modjes van het FOK!forum verlieten de crew. De mods zijn niet vrijwillig opgestapt, maar hebben een statement gemaakt. Het gevolg was dat er een hete avond onstond met vele topics en verontwaardiging aan alle kanten. Was er het einde van FOK! of niet? De admins en forum-admins hadden tot diep in de nacht hun handen vol aan het beantwoorden van alle vragen. En dat allemaal omdat er een topic in het Flora&Fauna subforum was gesloten en weer opgegaan. Nu de rook opgetrokken is kijken we hoe het ervoor staat. Verschillende moderators die zijn opgestapt hebben gemaild hoe de zaken er nu voor staan. Daarnaast is Het_Biertje vanavond in onze uitzending. Het begint allemaal om 20:00 uur.

Daarnaast is Yvonne uiteraard weer in onze uitzending. Ze heeft een drukke week achter de rug en had haar handen vol aan het opnieuw op orde brengen van FOK! na woensdagavond. Nu Admin Danny ook nog eens op vakantie is, komt alles op haar bordje. Hoe staan de zaken ervoor in de crew? We horen het van haar.

En we spreken ook met Nikky, zoals elke week. Hoe heeft zij het hele gebeuren ervaren? Zij werd op sommige momenten heel persoonlijk aangevallen omdat het om een topic van haar vriend Boebiedoe ging in F&F. En natuurlijk heeft Blinky weer een stelling voor ons.

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Voeg ons toe op met username Actionradiolive. Meer over Skype kun je hier vinden.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Zelf ook wat te melden? Bel ons dan op 084-8375761. Dan krijg je een antwoordapparaat waarop je iets kunt inspreken. Dus wil je iemand verrot schelden, een huwelijksaanzoek doen, een plaatje aanvragen, je ban bespreken of je liefde voor gr8w8 uitspreken? Bel ons dan op 084-8375761, dan laten wij het weer in de uitzending horen!

Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Soms als podcast, maar meestal als stream. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!

Met dank aan Nolius voor de submit.