Vermiste zakenvrouw/zangeres mogelijk slachtoffer misdrijf

Rob (R@b)
PolitieSinds de nacht van vrijdag 30 juni op zaterdag 1 juli wordt de 46-jarige zakenvrouw en blueszangeres Marga Langendoen-van Diessen uit het Brabantse Uden vermist. De moeder van twee kinderen werd die nacht rond 02.00 uur voor het laatst gezien in haar woonplaats.

De politie vreest inmiddels dat Marga slachtoffer is geworden van een misdrijf. Haar 52-jarige echtgenoot Hans is onlangs verhoord, maar wordt niet gezien als verdachte. Wel opvallend is dat hij pas na een week aangifte deed van vermissing. De woning van het echtpaar is de afgelopen twee dagen minutieus onderzocht door rechercheurs.

Marga Langendoen is in haar vrije tijd zangeres van de bluesgroep Lee-Roy. Verder is ze directeur en enig aandeelhouder van Satellite Business Development, een BV die zich onder meer bezighoudt met vermogensbeheer, managementactiviteiten, marketing en pensioenbeheer. Verder leidt ze de handelsonderneming Grandworlds BV en is ze directeur van het afslankmiddelenbedrijf Diplan Nederland BV.

Marga heeft roodblond (geverfd) halflang krullend haar, blauw/grijze ogen en een gebruinde huidskleur. Ze is 1 meter 64 lang en heeft een mager postuur.