FOK!radio: Sexy & Gewaagd special

Christiaan
FOK!RadioVoor de mensen die meteen willen luisteren: Klik hier.

Net even een tiet, of toch niet? En wat zie ik daar links nog net in beeld? Zo gaat het in de Sexy & Gewaagd topics. Users en Userettes laten zich -zoals de topictitel al doet vermoeden- op hun meest sexy en gewaagde manier zien. Sommige mensen gaan daar wat verder in dan anderen. Maar hoe ver mag je gaan? En wat mag er eigenlijk wel en wat niet? Daarover ging het afgelopen nacht in het Feedback-forum. Valt een 16-jarig meisje dat zichzelf gewaagd op de foto zet nou onder kinderporno of niet? Zelfs als ze toch nog wat kleren aan had? Over die discussie gaan we het hebben. Maar dat niet alleen. Want welke muziek past nu het beste bij dit soort topics? We zenden de Sexy & Gewaagd Top 10 uit. Weet jij een goede plaat? Mail die dan naar radio (at) fok.nl of laat het even weten in de IRC of Skype. Het begint allemaal vanaf 20:00 uur.

En komt het woord 'sex' voor in de uitzending, dan kun je er donder op zeggen dat Marty26 er is. Hij vervangt Nolius vanavond. En hij zal op zijn uitermate deskundige manier de Sexy & Gewaagd topics in het Userfoto-forum met je bespreken. En hetzelfde voor SunChaser. Die zat afgelopen nacht in de FB-discussie en zelfs Danny was het met hem eens! Hem horen we ook.

En het is weer Campzone. Voor velen een nerd-disco vlakbij SixFlags. Lekker lannen met z'n allen. Maar is het wel echt voor nerds? Daarover hoor je Miss-bleu, zelf ook geen onbekende in de foto-topics overigens, die daar al de dagen rondloopt, en er zelfs veel media-aandacht mee haalt. Admin Yvonne komt natuurlijk weer roddelen.

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Voeg ons toe op met username Actionradiolive. Meer over Skype kun je hier vinden.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Zelf ook wat te melden? Bel ons dan op 084-8375761. Dan krijg je een antwoordapparaat waarop je iets kunt inspreken. Dus wil je iemand verrot schelden, een huwelijksaanzoek doen, een plaatje aanvragen, je ban bespreken of je liefde voor gr8w8 uitspreken? Bel ons dan op 084-8375761, dan laten wij het weer in de uitzending horen!

Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Soms als podcast, maar meestal als stream. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!

Met dank aan Nolius voor de submit.