Jongeren mishandelen vrouw

Bart (Rabrynil)
Icoon PolitieAfgelopen woensdagavond kwamen er bij de politie meldingen binnen dat bij de Parklaan in Culemborg gevochten zou worden. Er werden meerdere agenten ter plaatse gezonden. Een 42-jarige bewoonster van de Parklaan bleek daar door een grote groep jongeren te zijn mishandeld na een woordenwisseling.

De vrouw was buiten rustig bezig om haar ramen te zemen toen zij plotseling door een groep jongeren met eieren werd bekogeld. Hierop liep de vrouw naar de groep jongeren toe om ze aan te spreken op hun gedrag. Dit werd haar echter niet in dank afgenomen, want zij werd daarop door meerdere jongeren geschopt en geslagen.

Door de ernst van de verwondingen moest de vrouw per ambulance worden overgebracht naar het Rivierenland Ziekenhuis te Tiel. Vervolgens is de politie een zoektocht naar de daders gestart. Hierbij werd de hulp van getuigen uit de straat ingeroepen. Kort daarna werden op de Mendelssohnlaan in Culemborg drie verdachten aangehouden. Zij werden herkend door één van de getuigen.

De aangehouden verdachten zijn twee Culemborgers van 17 en 22 jaar oud en een 21-jarige uit Leerdam. De verdachten zijn opgepakt en verhoord. Meer aanhoudingen in de zaak worden niet uitgesloten door de politie.

Met dank aan daved voor de submit.