Ruim drie ton voor langdurige erectie

Daan (DaanA)
Icoon Not Safe For Work (NSFW)Hebben de meeste mannen met erectieproblemen graag veel over om een erectie te krijgen, bij de Amerikaanse Charles Lennon (68) was de situatie net omgedraaid: hij wil graag van zijn erectie af. Niet verwonderlijk als die al tien jaar aanhoudt. Zijn erectie is het gevolg van een verkeerd functionerend implantaat. Van de rechtbank moet de fabrikant van het implantaat hem nu 400.000 dollar (ruim drie ton in euro's) schadevergoeding betalen.

Lennon kreeg zijn implantaat in 1996. In die tijd was Viagra nog niet op de markt. Het implantaat zou hem van zijn erectiestoornis afhelpen. Alleen bij seksuele handelingen zou het zich oprichten, verder zou het gewoon slap naar beneden hangen. Helaas werkte het dus niet zoals het moest en loopt de man nu al tien jaar met een erectie rond.

De man zegt dat het voor hem fysiek pijnlijk is en daarnaast ook nog eens erg beschamend. Hij zit vooral thuis, omdat hij zich zo niet graag in het openbaar begeeft. Zijn kleinkinderen durft hij als gevolg van zijn erectie niet om zich heen te hebben. Het implantaat is ook niet verwijderbaar, doordat Lennon de operatie niet aankan vanwege andere gezondheidsklachten.

Voor de kenners
Er zijn momenten waarop een erectie niet handig is...


Met dank aan Haviksvrouwe voor de submit.