Vliegveld Londen afgesloten door bom

Tim (eSSe)
Icoon BuitenlandsLondon City Airport is momenteel gesloten, omdat er in de buurt van het vliegveld een bom werd gevonden uit de Tweede Wereldoorlog die nog altijd niet ontploft was. Ook de nabij gelegen spoorweg, voor de DLR-treinen, is momenteel afgesloten.

De politie werd gewaarschuwd omdat er in de buurt van het vliegveld een bom werd gevonden, bij Seagull Lane, in het oosten van Londen. Deze bom werd gevonden op een plek waar men momenteel aan het bouwen is. Hierop werd besloten om het vliegveld volledig te sluiten, er zijn helemaal geen landende en vertrekkende vluchten meer op het moment.

Wel waren er nog enkele vertrekkende vluchten vlak nadat de politie het alarm binnenkreeg en doorzond naar het vliegveld in Londen, maar vanmiddag werd besloten om de luchthaven dus volledig af te sluiten, zo meldt National Air Traffic Services. De treinen tussen Canning Town en Prince Regent en tussen Stratford en North Woolwich rijden allemaal ook niet meer.

Scotland Yard bericht dat op dit moment een actie in volle gang is en dat men momenteel de omgeving volledig afgesloten houdt, in verband met dreigend explosiegevaar.