Gevangen Lil' Kim vreest lekkende tieten

Gertjan (Kozzmic)
Lil' Kim is bezorgd. De rapster, die momenteel in een gevangenis in Philadelphia verblijft, vreest dat haar borstimplantaten lekken en zou medische verzorging nodig hebben. Lil' Kim (echte naam: Kimberly Jones) werd in juli veroordeeld tot een celstraf van een jaar en een dag wegens het plegen van meineed in een rechtszaak.

"Blijkbaar is ze bezorgd dat haar tieten lekken", vertelde een anonieme bron aan de New York Daily News. "Ze zou ernaar moeten laten kijken." Een woordvoerster van Lil' Kim ontkende de gezondheidsproblemen. Ook Justitie wilde niet ingaan op de geruchten, aangezien medische gegevens van gedetineerden nooit naar buiten worden gebracht. Volgens een zegsvrouw staan gevangenen continu onder medisch toezicht.

Volgens plastisch chirurg Steve Fallek zijn implantaatinfecties zeldzaam. "Maar als ze echt lekken dan zouden ze moeten worden verwijderd", zo verklaarde de arts in de Amerikaanse media. Hij wees daarbij op de tengere gestalte van de zangeres in combinatie met de enorme voorgevel. "Indien er fysieke problemen optreden, dan is het het beste om de implantaten te vervangen door kleinere exemplaren."

Met dank aan Vince_Taylor voor de submit.