Dronken inbreker gaat drummen

Nolius
FdBeer had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon Domme criminelenEen dronken man heeft afgelopen nacht zitten drummen in een basisschool aan de Wilhelminasingel in Nijmegen. Hij had eerst een ruit ingegooid en verschafte zich toegang tot de school. De politie werd rond 00:30 uur gebeld met de mededeling dat er drums gehoord werd in de buurt.

De politie ging erheen en hoorde ook dat het drumstel gebruikt werd. Ook vonden zij een ingeslagen ruit met bloedsporen eraan. De politie riep de school in dat de betrokken persoon eruit moest komen, maar het enige dat er gebeurde was dat de drummer zijn activiteiten staakte.

De politie opende het ingeslagen raam en ging naar binnen. Daar bleek de man in slaap te zijn gevallen met zijn hoofd op de hoes van een gitaar. Zijn handen zaten onder het bloed. Hij is aangehouden, overgebracht naar het politiebureau en daar ingesloten.

Vanochtend zei de man dat het raam al stuk was. Omdat hij steeds buiten had geslapen, wilde hij nu onderdak hebben. Hij gaf toe op het drumstel gespeeld te hebben. De man stond al bij de politie bekend als veelpleger.