'Paris Hilton in sekstape met Playboy-model'

Rob (R@b)
marsu en junkieXXXL hadden ons via de nieuws-submit te melden:

ShowbizzSociety-babe Paris Hilton heeft weer eens gefigureerd in een seksvideo, zo beweert althans Playboy-model Nicole Marie Lenz. Volgens Lenz ontmoette ze Hilton tijdens een avondje stappen in Las Vegas en doken ze daarna samen een hotel in, om elkaar eens flink seksueel te verwennen.

''De opname van ons samenzijn is de geilste video die ooit is gemaakt!'', aldus een enthousiaste Nicole. ''Op het moment dat we in de kamer waren kon Paris nog maar aan een ding denken....seks! We lagen op het grote bed wat met elkaar te dollen, en voor we het wisten waren we naakt. We hebben elkaar urenlang bevredigd. Paris had verschillende speeltjes meegenomen. Dat was ook nodig, want er was natuurlijk geen man aanwezig'', zo tekende de Britse krant News of the World op uit de mond van het hitsige model.


Model Nicole Marie Lenz, die zegt een heet avondje te hebben doorgebracht met Paris Hilton


Update
Hoewel De Telegraaf vandaag met het verhaal op de proppen komt, blijkt Lenz het bericht over een seksopname met Hilton een aantal dagen geleden al ontkend te hebben. Dat berichtte Radio 538 gisteren.

''Totale onzin wat News of the World heeft geschreven. Ik heb geen interview gegeven, dus ik weet niet waar ze die uitspraken vandaan hebben gehaald. Ik heb géén seks gehad met Hilton en dus kan er ook nóóit een video van gemaakt zijn. Waarschijnlijk is er iemand jaloers en helpt die deze roddels de wereld in. Paris is een goede vriendin, maar het bed zal ik nooit met haar delen'', aldus het model.