Vader en zoon leven met dode moeder in huis

Gertjan (Kozzmic)
FdBeer (vertaald!) en Knuffeltje19 hadden ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon ShockingEen Duitse vader en zoon hebben ongeveer anderhalf jaar met het lijk van de moeder in huis gewoond. De zoon, een 27-jarige man uit Bochum, bekende dit dinsdag op een politiebureau in zijn woonplaats. De 56-jarige vader was enkele weken geleden gestorven. Pas enige tijd na zijn dood durfde de zoon te vertellen dat het lijk van zijn moeder al die tijd in de slaapkamer had gelegen.

Politieagenten troffen vervolgens inderdaad een ontvleesd en deels ook gemummificeerd lijk in de afgesloten kamer aan. De 64-jarige vrouw zou na een lang ziekbed een natuurlijke dood zijn gestorven. Volgens de zoon wilde de dominante vader vervolgens niet dat zijn echtgenote begraven werd. Aangezien de twee mannen zeer teruggetrokken leefden, had niemand het verdwijnen van de vrouw bemerkt. Bij de dood van de vader, die thuis plotseling in elkaar was gezakt, werden wel hulpdiensten gealarmeerd. Een arts kon de man echter niet meer redden, maar merkte ook niet dat in het huis nog een lijk lag.

De 27-jarige zoon heeft zich inmiddels onder psychiatrische behandeling laten stellen. Uit sectie is gebleken dat de vrouw inderdaad een natuurlijke dood stierf.