Zoontje politieman komt om bij brand

Tom (Snarf)
Lautje1983 had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon AlgemeenIn Boskoop is gisteren een zoontje van een op dat moment dienstdoende agent omgekomen bij een woningbrand. De vader van het zoontje hoorde rond half elf op de politieradio de melding van de brand in zijn eigen huis.

De brand brak uit op het moment dat de 11-jarige Ramon lag te slapen op de zolder van de woning. Zijn moeder en een 8-jarige broertje waren ook thuis op dat moment, een andere broer was niet aanwezig. Een buurman heeft nog geprobeerd het jochie te redden, maar dat is niet gelukt. "Ik heb het eerst geprobeerd via de trap, maar dat ging niet. Toen heb ik het via het dakraam aan de achterkant geprobeerd, maar door de enorme rookontwikkeling lukte dat helaas ook niet meer". De moeder en het broertje van het slachtoffer konden zelf uit de woning komen, brandweerlieden hebben uiteindelijk Ramon moeten bevrijden.

Het slachtoffer werd met ernstige brandwonden en problemen met zijn ademhaling naar het Leids Universitair Medisch Centrum gebracht waar hij korte tijd na aankomst overleed. De vader van het slachtoffer werd gistermiddag opgevangen door collegae en buren. De politie heeft een onderzoek ingesteld.